Serveis de l’entitat

Eina Activa EI és una empresa d’inserció que des de l’any 2007 genera diverses activitats productives, amb la finalitat de promoure la integració i la formació sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Serveis

Missatgeria ecològica

Servei de repartiment de paqueteria de proximitat, amb criteris mediambientals i socials, mitjançant un servei proper que dona feina a persones en risc d’exclusió social i que utilitza vehicles lleugers i d’energia neta com la bicicleta elèctrica.

Muntatge industrial de bicicletes

Una de les activitats fundacionals d’Eina Activa és el muntatge industrial de bicicletes de tot tipus: muntanya, passeig, ciutat, per infants i plegables.

Recuperació i reparació de palets de fusta

Aquesta activitat permet recuperar i reutilitzar palets de fusta usats usats, donant-los una segona vida, sent un exemple d’economia circular i residu zero.

Consergeria i recepció Casals Gent Gran

Oferim serveis de consergeria i recepció per a Casals de Gent Gran.

Manipulats

Disposem de diferents equips de treball que poden manipular i elaborar diferents productes segons les necessitats i referències dels clients.

Serveis a les persones

Eina Activa posa a disposició de totes les persones treballadores un tècnic/a a la inserció i a la producció. Aquestes figures els ofereixen:

 

  • Acompanyament en desenvolupar les competències tecnicoprofessionals

  • Prospecció a empreses

  • Assessorament per la utilització dels portals web per a la Recerca de Feina

  • Treball de competències transversals

  • Acompanyament dels tràmits de gestió documental, administració...

  • Coordinació amb els ens socials per afavorir la millora de la qualitat de vida i econòmica de les persones

  • Coordinació de voluntariat i participació

Aquesta web utiliza cookies pròpies per funcionar correctament. Cal acceptar el seu ús i el processament de dades per aquest propòsit.   
Privacidad