Responsabilitat Social Corporativa

Mesures socials pel medi ambient, capital humà i entorn.

Som una entitat compromesa amb les persones i el medi ambient, i és per això que, fem de la responsabilitat social corporativa un dels eixos de la nostra acció i així contribuir de forma activa i voluntària a la millora social, econòmica i del medi ambient.

Tots els nostres serveis, projectes i accions incorporen la dimensió de la responsabilitat social en el seu desenvolupament i millorar la nostra atenció i gestió, posant al centre les persones, els espais i la societat en general.

Per això, ens alineem amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 en totes les nostres accions i més concretament amb la creació del Projecte @Ments.

La RSC es basa en 5 principis bàsics:

Compliment de la legislació

Global i transversal

Ètica i coherència

Gestió d'impacte

Satisfacció d'expectatives i necessitats

Ments: projectes i iniciatives d’RSC

 

El @Ments és un Projecte que parteix de la necessitat d’alinear-nos amb els 17 ODS de l’Agenda 2030 per a les persones ateses i persones treballadores amb l’objectiu de visualitzar tot allò que fem en el nostres serveis i per incentivar actuacions sobre les diferents temàtiques i àmbits que inclou el projecte: Igu@lMents, Ambient@lMents, Respons@bleMents i Orgullos@Ments Diverses.

El projecte @Ments promou la participació de les persones ateses i treballadores  i la comunicació interna i externa.

Temàtiques: Igualtat, perspectiva de gènere, contra les violències de qualsevol tipus, drets de les persones amb discapacitat, drets de la infància i adolescència i drets humans.

Temàtiques: Segell 9R’s, sostenibilitat, compra i consum sostenibles i medi ambient.

Temàtiques: Bones pràctiques, participació, proveïdories, Premis Maria i Mercè, difusió de convocatòries i activitats per a persones treballadores i ateses.

Temàtiques: Diversitat i no discriminació.

Vols dur a terme un projecte de RSC a la teva organització o empresa?

Oferim assessorament i acompanyament en el disseny i implementació de projectes de Responsabilitat Social Corporativa. Oferim col·laboració organitzativa per treballar cap a una economia global sostenible.

Contacta amb nosaltres

1 + 9 =